Χώροι διασκέδασης και φιλοξενίας

Επιβλητικοί όσο και η ιστορία τους, οι πολυτελείς χώροι διασκέδασης και φιλοξενίας του Regency Mont Parnes υποδέχονται κάθε μέρα χιλιάδες επισκέπτες.

Κυρίως αίθουσα
Εκρού και μπεζ τόνοι στους τοίχους παιχνιδίζουν δίνοντας βάθος στο χώρο. Ζωηρά και πλούσια χρώματα στις μοκέτες, μοντέρνα φωτιστικά και μια πρωτοποριακή διαρρύθμιση δημιουργούν αριστοκρατική ατμόσφαιρα σε όλη την αίθουσα. Σκούρο ξύλο κερασιάς στα τραπέζια, δερμάτινοι καναπέδες σε καφέ τόνους και υποβλητικός φωτισμός αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κύριας αίθουσας στο Regency Casino Mont Parnes.

Η αίθουσα εκτείνεται σε δυο χώρους και περιλαμβάνει:

  • 20 τραπέζια Blackjack, 4 τραπέζια poker, 28 τραπέζια αμερικάνικης ρουλέτας.
  • 1 ηλεκτρονική ρουλέτα με 30 τερματικά και
  • 969 slot machines.


Privé club Regency
Μια πρόταση για ιδιαίτερες στιγμές. Ένας χώρος γεμάτος αίγλη που απευθύνεται σε έμπειρους παίκτες. Οι πόρτες του Privé Club Regency ανοίγουν μόνο για μέλη. Η αίθουσα συνδυάζει την κομψότητα ενός κλασικού δωματίου αλλά και τη ζωντάνια των θερμών, πλούσιων χρωμάτων που δεσπόζουν στο διάκοσμο. Πίνακες εμπνευσμένοι από τη φύση κοσμούν τους τοίχους, συμβάλλοντας στη μοναδική αισθητική. Το Privé club Regency έχει επιρροές αγγλοσαξονικής λέσχης με έντονο το ιταλικό φινίρισμα.

Το εστιατόριο «1055»
Οφείλει την ονομασία του στο υψόμετρο του συγκροτήματος. Εξ ίσου υψηλή είναι και η ποιότητα των υπηρεσιών του αλλά και η γαστρονομική αξία των προτάσεών του.

Το «1055» είναι καύχημα για το Mont Parnes. Ένας καλαίσθητος χώρος, σχεδιασμένος με λιτές, ευθείες γραμμές και διακοσμημένος με φιλόξενα, γήινα χρώματα, προσφέρει γεύμα, δείπνο αλλά και ελαφριά εδέσματα σε συνδυασμό με ποτό ή καφέ. Το βλέμμα του επισκέπτη στρέφεται αμέσως στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που αναδεικνύουν τη μαγευτική θέα της Αθήνας είτε στο φως της ημέρας είτε με τα λαμπερά φώτα της νύχτας.

Εδώ διαπρέπει ο Executive Sous Chef Σίμος Ζέρβας, ο έμπειρος, διακεκριμένος δημιουργός με την πολυετή καριέρα σε κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Χάρη στο ταλέντο και την έμπνευσή του, το ελληνικό στοιχείο παντρεύεται με σύγχρονες ευρωπαϊκές πινελιές και με ασιατικές επιρροές, προσφέροντας μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

  • Ξεκινά από το καλαίσθητο, πρωτότυπο γεωμετρικό σχήμα των πιάτων.
  • Συνεχίζεται με πρωτοποριακές γεύσεις, άψογα σερβιρισμένες.
  • Κορυφώνεται χάρη στην εξυπηρέτηση ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, που απαντά με φιλικότητα, αμεσότητα και σχολαστική προσοχή.
  • Συνοδεύεται από μια εκλεκτή κάβα με 200 και πλέον εκλεκτές ετικέτες από τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας αλλά και διεθνώς, καθώς και με μια μεγάλη ποικιλία ειδών grappa.
  • Επισφραγίζεται με την απαλή μουσική ενός ΒECHSTEIN πιάνου του 1840 που δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας.
  • Ολοκληρώνεται με ένα από τα εκλεκτά πούρα που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία.