Υποστήριξη αναδασώσεων

Η αποκατάσταση του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας αποτελεί σταθερή στρατηγική προτεραιότητα του Mont Parnes. Από την επόμενη της καταστροφής, η εταιρία ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων στους άξονες αποκατάστασης των καμένων περιοχών και προστασίας του εναπομείναντος Δρυμού.

Στο πλαίσιο αυτό η Regency προσέφερε € 1 εκατ. στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το έργο αναδάσωσης.

Στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία έχει υποστηρίξει το 2007, το 2008 και το 2010 το έργο της Νομαρχίας, χρηματοδοτώντας την αναδάσωση και δενδροφύτευση 100 στρεμμάτων ετησίως σε επιλεγμένες περιοχές των Δήμων Ασσήρου, Λαγκαδά και Πεύκων.

Το Μάιο του 2011 η περιβαλλοντική ομάδα του Μοντ Παρνές πραγματοποίησε αναδασωτικές εργασίες στη θέση Ρέμα Χούνη του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του Δρυμού. Περισσότεροι από 30 εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν στις εργασίες.

Η έμπρακτη υποστήριξη των αναδασώσεων αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρίας να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην προστασία του φυσικού μας πλούτου.