Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κάθε χρόνο την 5η Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Με αφορμή την ημέρα αυτή, η Regency Entertainment πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την κινητοποίηση των κοινωνικών ομάδων σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Για το 2010, η Regency:

 • Πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση στο Μικρό Μουσείο της Πάρνηθας με θέμα τη Βιοποικιλότητα. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες όπως οικολογικές κατασκευές, παιχνίδια γνώσης, βιωματικά παραμύθια, καλλιτεχνικό εργαστήρι, δραστηριότητες γύρω από τη σημασία της βιοποικιλότητας καθώς και ξενάγηση από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού στο Μουσείο της Πάρνηθας και το Μονοπάτι 22.
  Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

 • Στήριξε το σχολικό διαγωνισμό για την "Πράσινη Σημαία" που θέσπισε για πρώτη φορά ο Δήμος Αχαρνών. Τα σχολεία της περιοχής, μέσα από τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, ανέδειξαν τη σχολική μονάδα με το καλύτερο οικολογικό αποτύπωμα στην οποία απονεμήθηκε η "Πράσινη Σημαία" από το Δήμαρχο Αχαρνών κ. Παναγιώτη Φωτιάδη.
  Δείτε εδώ σχετική φωτογραφία

 • Διοργάνωσε το 2ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων της με θέμα "Η Γη είναι το σπίτι μας". Τα παιδιά συμμετείχαν με 63 υπέροχες ζωγραφιές στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
  Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου
 • Στήριξε το Δήμο Αχαρνών για τη φύτευση και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου και του προαύλιου χώρου του 4ου Νηπιαγωγείου Μενιδίου.
  Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικόΓια το 2009, η Regency:

 • Στήριξε το Δήμο Αχαρνών για τη φύτευση και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου και του προαύλιου του 26ου Νηπιαγωγείου Μενιδίου.
  Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό

 • Μοίρασε στους 2.500 ανθρώπους της φυλλάδιο με συμβουλές για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο φιλική στο περιβάλλον.
  Δείτε εδώ το σχετικό έντυπο

 • Διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων της, με θέμα «Προστατεύω το περιβάλλον». Τα παιδιά συμμετείχαν με 42 υπέροχες ζωγραφιές, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα ελπίδας για τη σωτηρία του πλανήτη.
  Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου