Γνωρίστε τους ανθρώπους μας Επιστροφή στην λίστα

Αντωνία Σκλάβη

Αντωνία Σκλάβη

Θέση: Fitness Center and Spa Manager Εταιρία: Hyatt Regency Thessaloniki Ηλικία: 28 ετών

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Χανιά της Κρήτης. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη το 2000 για να φοιτήσω στο ΑΠΘ στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Από το 2005 έως σήμερα εργάζομαι στο Hyatt Regency Thessaloniki ως γυμνάστρια. Στις αρχές του 2008 ανέλαβα τη θέση του Fitness Center Manager. Το 2009 εργάστηκα μαζί με μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων για τη δημιουργία του καινούριου Spa Armonia στο Hyatt και είχα την τύχη να μου εμπιστευθεί η εταιρία τη θέση του Spa Manager.

Μια συνηθισμένη μου μέρα ξεκινά με μία ώρα γυμναστικής, ένα καλό πρωινό και μετά δουλειά. Είμαι υπεύθυνη για το γυμναστήριο Clup Olympus καθώς και για το Spa Armonia του ξενοδοχείου. Ασχολούμαι με την καθημερινή λειτουργία των παραπάνω χώρων, την οργάνωση, τη διοίκηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το φιλικό περιβάλλον εργασίας, η επαφή με τους επισκέπτες και το καλό κλίμα συνεργασίας με τους συναδέλφους μου, με αποτέλεσμα ακόμα και τα αδύνατα να φαίνονται δυνατά.

Η λειτουργία του Regency Casino Thessaloniki και του Hyatt Regency Thessaloniki δημιούργησαν καινούριες θέσεις εργασίας και έδωσαν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους στην πόλη να εργαστούν και να εξελιχθούν σε ένα άριστο επαγγελματικό περιβάλλον.